RECOMANDARE   Recomandari privind prevenirea raspandirii noului coronavirus (SARS-CoV-2) la efectuarea curateniei in sectorul non medical aici.
RECOMANDARE   Recomandari privind prevenirea raspandirii noului coronavirus (SARS-CoV-2) la reluarea activitatii in unitatile de frizerie, coafura si cosmetica aici.
RECOMANDARE   Recomandari privind prevenirea rãspândirii noului coronavirus (SARS-CoV-2) la reluarea activitãtilor de transport, distributie si încãrcare/descãrcare mãrfuri aici.
RECOMANDARE  Recomandari privind prevenirea raspandirii noului coronavirus (SARS-CoV-2) in caminelepentru persoane varstnice aici.
RECOMANDARE   Recomandari pentru lucrãtori privind prevenirea infectiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) în situatia deplasãrilor pentru îndeplinirea sarcinilor de muncã aici.
RECOMANDARE  Recomandari pentru lucratori privind prevenirea raspandirii infectiei cu COVID 19 la locurile de munca aici.
RECOMANDARE   Recomandarile Inspectiei Muncii ca urmare a masurilor speciale de control si prevenire a infectiei virale cu COVID-19 aici.
INFORMARE  Informare a INSPECTIEI MUNCII privind prevenirea infectiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) la locurile de munca aici.
INFORMARE   O noua informare a INSPECTIEI MUNCII privind prevenirea infectiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) la locurile de munca aici.